Myyntitili

Myymme auton sinun puolestasi

Auton myyntitili
 - muutetaan autosi rahaksi!

Auton myyntitili on palvelu sinulle, kun et halua myydä autoasi itse, mutta haluat siitä parhaan mahdollisen hinnan turvallisella tavalla. Otamme autosi myyntiin sen ollessa enintään 15 vuotta vanha, ja kun sillä on ajettu enintään 250 000 kilometriä (henkilö- ja pakettiautot).

Lappicars käyttää kaikki myyntitiliautot Autotohtorin tarkistuksessa, fiksaa ja puhdistaa ne, ottaa valokuvat ja tekee niistä myynti-ilmoitukset puolestasi. Sinä voit tarvittaessa ajaa myyntitilissä olevalla autollasi ja me ilmoitamme sinulle, kun auto pitää tuoda liikkeeseen.

Auton myyntitili - myymme auton puolestasi - LappiCars Rovaniemi

Miten auton tilimyynti toimii?

Yhteydenotto

Ota meihin yhteyttä. Helpoiten jätät yhteydenottopyynnön alla olevalla lomakkeella tai soittamalla meille.

Arviointi

Annamme sinulle arvion auton myyntihinnasta ja keskimääräisestä myyntiajasta. Tämä vaihtelee merkkien ja mallien kesken.

Myyminen

Tarkastamme autosi autotohtorilla ja fiksaamme sen. Kuvaamme auton, sekä teemme ilmoituksen suurimpiin vaihtoauto portaaleihin. Vastaamme yhteydenottoihin ja hoidamme myynnin puolestanne.

Kauppa

Laadimme kauppakirjat ja kaikki tarvittavat ilmoitukset puolestasi. Tarjoamme kilpailukykyiset rahoitus- ja vakuutuspalvelut autosi ostajalle.

Jätä meille autosi perustiedot - me otamme sinuun yhteyttä

Miikka Mehtälä autokauppias Rovaniemi LappiCars

Jos sinulla on mitä tahansa kysyttävää autojen myyntitiliin liittyen, niin ole yhteydessä Miikka Mehtälään.

Scroll to Top